Hihetetlen profizmus

A cég ahol jelenleg dolgozom saját gépeket biztosít mindenki számára a munkához, és tényleg mindent azon is csinál mindenki. Asztali gépeink igazság szerint nincsenek is, és én azt tudom mondani, hogy sokkal jobban élvezem így a munkát én is. Hihetetlen jó, hogy akárhol fel tudom csapni a mac gépemet, és bárhol tudom folytatni ott a munkát, ahol abbahagytam, így nagyon mobilissá váltam és ennek köszönhetően hatékonyabban tudok egy-egy problémát vagy feladatot megoldani. Persze az is nagyon nagy könnyebbség, hogy a telefonom és a laptopom hihetetlen gyorsan és egyszerűen tud egymással kommunikálni. Megírok egy jegyzetet a telefonomon és már tudom is szerkeszteni a gépen, de ugyanez a helyzet bármilyen dokumentummal vagy képpel. Rengeteg időt és energiát spórol ezzel meg az ember.

Persze ezzel együtt vannak annak veszélyei is, hogy az embernek minden jegyzete, minden kontaktja és minden dokumentuma egy gépen van elmentve. Nekem pedig senki sem hívta fel a figyelmemet arra, hogy a biztonsági mentés céges szinten nem megoldott, és megmondom őszintén, hogy eszembe sem jutott, hogy nekem ezzel foglalkoznom kellene. Egészen persze addig, amíg el nem romlott a gépem. Pontosabban nem elromlott, hanem sajnos sikeresen betört a kijelzőm, amikor véletlen leesett az asztalomról a gép.

Persze azonnal kétségbe esetem, és elkezdtem megfelelő mac szerviz után nézni, akik profin és gyorsan, nem mellesleg maximális biztonsággal meg tudják javítani a kijelzőmet, hogy használni tudjam minél előbb a gépen és az adataim maximális biztonságban legyenek. Hála a jó égnek az egyik kollégám ajánlotta az expertmobil csapatát, akik tényleg nagyon értenek ahhoz amit csinálnak és egy nap múlva már mehettem is a gépemért. Tökéletesen működik azóta is, és persze a biztonsági mentésre is nagyobb figyelmet fordítok már azóta.

Leave a Comment