A gyógyulás útján: Hogyan fordítottam szélnek a krónikus derékfájdalmat

Az elhatározás, hogy szakítok a folyamatos derékfájásommal, nem volt könnyű döntés, de elkerülhetetlennek tűnt. Nap mint nap fizikai munkát végzek, ami komoly terhelést jelent a derekam számára. Eddig valahogy elviselhetőnek tűnt a fájdalom, de egy ponton túl annyira felerősödött, hogy már a munkavégzésemre is negatív hatással volt. Ráébredtem, ha nem lépek, a helyzet csak rosszabbodni fog, és a végén még képtelenné válhatok a munkára. A folyamatos fájdalom rávilágított arra a kellemetlen lehetőségre is, hogy esetleg a rettegett gerincsérv előszobájában járok.

Tudván, hogy édesapám korábban hasonló problémákkal küzdött, és látva, hogy a modern orvostudomány ellenére még mindig vannak akadályok, elkezdtem keresni azt a szakembert, aki nem csak átmeneti megkönnyebbülést tud nyújtani, hanem hosszú távú megoldást is kínál a derékproblémámra.

A megfelelő terapeuta keresése nem volt egyszerű feladat. A masszázs Budapest teréletén széles körbenérhető el, de én egy megbízható és hozzáértő szakembert kerestem. Végül rátaláltam a Lamiris.hu oldalra, és ez vált az én szerencsémre. Már az első kezelés után éreztem a különbséget, a derekam sokkal könnyebbnek tűnt. Néhány kezelés után a fájdalom teljesen megszűnt, és még otthoni gyakorlatokat is kaptam a további javulás érdekében.

A terápiás csomag részeként a csontkovácsolás eszközeit is bevetettük, amelyeknek használata kellemes volt, és semmilyen fájdalmat nem okozott. A kezelések után úgy éreztem, mintha évek óta cipelt terhet vettek volna le a vállamról. Aki hasonló cipőben jár, annak határozottan ajánlom a Lamiris.hu szolgáltatásait. A hozzáértő kezek és a személyre szabott kezelési terv lehetőséget nyújt arra, hogy hosszú távon megszabaduljunk a derékfájdalomtól, és ismét teljes értékű életet élhessünk.

Leave a Comment