Mágneses telefontartó – egyszerű, de nagyszerű

Utazásaink során a biztonság és a kényelem minden szinten a legfontosabb dolgok közé tartozik. Vannak akik többször kevesebbet, vannak akik kevesebbszer többet utaznak. Egy azonban biztos, hogy ekkor is szükségünk van napjaink leginkább népszerű eszközére a mobiltelefonunkra. Ezért célszerű előre gondolkozni és beszerezni azt a tartót, mely biztonságosan és számunkra kényelmesen tudja tartani az autóban az okostelefont. A ma kapható ilyen tartók közül talán a legnépszerűbb és legkelendőbb a mágneses telefontartó, mely igen könnyed és gyors használatával hamar lett sokaknak a kedvence.

Mágneses telefontartó – egyszerű, de nagyszerű

A többi tartó megoldáshoz képest a mágneses telefontartó esetében kettő fő komponensből áll a szett. Maga a tartó, melyet tehetünk akár szélvédőre, szellőzőrácsra, mint a többi típust is. Illetve a hátlara ragasztható, vagy tok mögé betehető fémlapka, mely a neodím mágnesek segítségével rögzül a tartó fején. Azért kiemelkedően népszerű a termék, mert ha beszállunk az autóba elég csak a tartó környékére vinni a telefont a mágnes azonnal a fejhez húzza és stabilan tart, míg le nem vesszük a helyéről.

Ettől gyakorlatilag nincs kényelmesebb és jobb megoldás. Ha szeretnél te is egy ilyen tartót atuódba, akkor ajánlom, hogy nézz szét a korábban linkelt oldalon, hiszen sok fajta, szín, méret és forma közül találhatod meg új kedvencedet.

Leave a Comment