Prémium linképítés ha az első hely a cél

Prémium linképítés ha az első hely a cél

Ahogyan azt a legtöbb weboldal, vagy webáruház tulajdonos ma már biztosan tudja az egyik legnehezebb feladat az online megjelenésekben elérni a legfontosabb kulcsszavakra a Google helyezések legjobbjait. Ennek az egyik legfontosabb lépése a prémium linképítés, mely nélkül tartós siker nem érhető el.

Prémium linképítés ha az első hely a cél

Ahogy azt sejti mindenki a linkek továbbra is a legfontosabb rangsorolási tényezők. A Pingvin algoritmus sok mindenen változtatott, de gyakorlatilag a hatása csak a link katalógusokra volt hatással. A prémium link építést gyakorlatilag megerősítette a Google algoritmus frissítése. A tömeges linképítést minőségi és pr cikk alapra kellett váltania a szolgáltatóknak, de még ezen kívül is rengeteg a szempont, melyre oda kell figyelni. Ezért fontos, hogy mint a korábban linkelt EWK csapatát, profi kivitelezőt bízzunk meg a hatékony és gyors eredmény érdekében.

Miből tudható, hogy egy szolgáltatás prémium linképítés vagy még sem?

Ehhez egészen biztosan tudnunk kell, hogy mi számít ma prémium szintű linképítésnek? Ezt a Google definiálta a legjobban: az a link amiről nem is tudja a weboldal üzemeltetője, hogy kapta, a weboldal tartalma miatt kapott, vagy bizonyos tevékenység, kampány miatt természetes úton kapott hivatkozás számít annak. Ezt elő lehet segíteni: van olyan tevékenység az amikor egy olyan tartalmat készítünk aminek hír értéke van. Vagy akár egy olyan felmérést, vagy esettanulmányt, mely érdekes lehet a felhasználók számára. Egyszóval minőségi tartalom elősegítheti a linkek épülését. De ez a gyakorlatban nem mindig van így. Adhatunk ki sajtóközleményeket, és törekedhetünk erre, ami rengeteg idő és befektetés, vagy megbízhetunk erre egy profi kivitelező marketinges csapatot is. A lényeg és az eredmény ugyan az, csak a költség és az idő ami más lehet. Gondold át, hogyan akarod elérni az első helyek egyikét és vedd fel a kapcsolatot az EWK csapatéval.

Leave a Comment