Profi munka és tökéletes kivitelezés

Nem olyan régen úgy döntöttünk a férjemmel, hogy szétválnak útjaink. Nem mondom, hogy könnyű időszak van mögöttem, és azt sem mondom, hogy könnyű időszak áll előttem, de egyetlen dolog legalább már biztos, hogy van hol laknom. Persze nem volt ez sem egy könnyű feladat, mert a szüleim házának egy mellék épületi részét tudtam hirtelen csak felújítani és átalakítani, de azt kell mondjam, hogy a gipszkartonozás és egyben a genezisbau munkatársainak tökéletes eredményei abszolút nagy segítségemre voltak nem csak abban, hogy egy élhető és szép otthont tudjak magamnak teremteni, hanem abban is, hogy gyorsan és különlegesen szép eredménnyel záruljon a gipszkartonozás és később a festés munkálata.

Fogalmam sem volt még két hónapja hogy hogyan fogom tudni megoldani a lakhatásomat, hiszen persze a szüleim szinte azonnal felajánlották a segítségüket, sajnos azt kell mondjam, hogy sem anyagi tekintetben nem álltam túl jól, sem szakemberek terén nem volt ötletem sem, hogy kit vagy kiket kérhetnék fel a feladatra, azonban hála a jó égnek a céges prémium pontosan időben érkezett, a barátnőm pedig tökéletes ajánlással juttatott el a genezisbau csapatához, akiknek munkájával a mai napig is tökéletesen elégedett vagyok.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy egyrészt ne féljen új életet kezdeni, hogy ha úgy érzi hogy nem boldog és nem teljes az élete, másrészt pedig merjen belevágni olyan kalandokba is, amik a kezdetekkor még csak kilátástalan vágynak tűnnek, mert az élet sokszor a legnehezebb időszakokban is segítséget nyújt számunkra ahhoz, hogy véghez tudjunk vinni valamit ami fontos nekünk és a szívünknek. Én biztosan jól jártam, hogy meg mertem hozni ezt a döntést és a felújításba is belevágtam. Új és boldog életem van. Ez pedig sokszor mindennél többet ér az ember számára.

Leave a Comment