Szuper társra leltem

Kisvállalkozást indítani ma Magyarországon nem kis bátorság, hiszen iszonyatosan sok adminisztratív feltételnek kell megfelelni, nem beszélve a nagy versenyről, amiben persze nem csak a terméknek vagy szolgáltatásnak kell megállnia a helyét, amit az ember kínál a vásárló számára, hanem neki is, mint cégvezető, mint tulajdonos és mint marketing menedzser ezzel egyidejűleg. Ebben burkoltan benne is foglaltatik, hogy bizony kifejezetten fontos, hogy mennyire tudja megállni a helyét az online világban, hiszen a marketing nagy része ma már az interneten zajlik.

A weboldal és webshop világa nem áll ma már távol egy kisvállalkozás életétől sem, hiszen nem csak hogy megfizethetővé vált számukra is ez a lehetőség, de enélkül szinte már ők is lehetetlen helyzetben vannak a boldogulást tekintve. Kifejezett vevői igény ugyanis, hogy pontosan tisztában legyen a termékfotó láttán az ember a méret, a minta, az anyaghasználat, a szín terén, és ennek kapcsán bátran tudjon rányomni a vásárlás gombra. Ehhez azonban olyan minőségű fotók kellenek akár az ételek, akár a termékek világából, ami profi termékfotós segítségért kiált.

A fotoda csapatára én személy szerint egy ajánlás útján találtam rá, de meg kell valljam őszintén, hogy iszonyatosan meg vagyok elégedve velük és az eredményeikkel. Persze azóta már tudom, hogy az ország legjobb termék és ételfotós csapatát találtam meg Balogh Tamás Osztya, a termékfotózás atyja személyének vezetésével. Iszonyatosan nagy szerencsém volt, hogy szinte azonnal velük vettem fel a kapcsolatot, mert így szinte nulla időt és energiát kellett rászánnom, hogy a legjobbakat megtaláljam.

Éppen ezért mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha ilyen téren van szüksége segítségre, akkor keresse fel mielőbb ezt a szuper csapatot, mert náluk jobbat biztosan nem fog találni. Akkor is bátran keresse fel őket bárki, hogy ha most indít vállalkozást és nem nagyvállalati körben dolgozik, mert a minőséget akkor is megérdemli, és eredményes online jelenléte csak akkor lesz, ha tökéletes képekkel lép ki a nagyvilág elé. Ez a fantasztikus csapat pedig bárkit szeretettel és segítőkész hozzáállással fogad, biztos lehet benne bárki!

Leave a Comment