Felelősséggel tartozunk értékeinkért

Mindenből a legjobbat. Mindenki számára ismerős lehet ez a mondat. Személy szerint én is ezt az elvet vallom, ha már költök valamire, akkor az, minőségi termék legyen. Ettől fogva pedig vállalom azt is, hogy annak javítása vagy szervizelése a lehető legjobb helyen történjen. Ez nem csak azért fontos, hogy az alkatrészek jó minőségűek legyenek, hanem azért is, mert egy szakszervizben elvárt és adott az, hogy a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szaktudással álljanak hozzánk, valamint a javítandó termékhez.

Így van ez az iSzerelés-nél is. Ez a szerviz kifejezetten Apple termékek javítására szakosodott, ahol minden iPhone, iPad, és Macbook eszközt a lehető legnagyobb szakértelemmel javítanak meg. Mindezt a lehető legrövidebb idő alatt, az esetek 90 százalékában 20-30 perc alatt képesek helyben, a látványszervizüknek köszönhetően az orrunk előtt megjavítani. Minden javítást a lehető legjobb minőségű utángyártott és gyári alkatrészekkel végeznek, amelyek biztosítják készülékünk hosszabb, gondtalan működőképességét.

Mindazonáltal a szervizfutár szolgáltatásuknak köszönhetően, ki sem kell tennünk a lábunkat otthonról, hogy bármilyen javítást elvégeztessünk, a készülék szervizbe való bejutását, illetve javítás utáni hazakerülését ők elintézik. Ráadásul szervizszolgáltatás mellett egyben egy értékesítéssel is foglalkoznak, így segítségükkel akár le is cserélhetjük a telefonunkat egy másik iPhone típusra, vagy egyéb kiegészítőket vásárolhatunk készülékeinkhez. Az iSzerelés-nél tehát jelen van az expressz javítás, a kiegészítők vásárlásának lehetősége, használt készülékünk beszámítása, szervizfutár szolgáltatás és természetesen a szakértelem. E legutóbbi az, amit sose szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen aminek a tulajdonosai vagyunk, arról kötelességünk a legnagyobb odafigyeléssel gondoskodni. Ennek a remek szervizcsapatnak köszönhetően elmondhatjuk magunkról, hogy tényleg mindenből a legjobbat kapjuk meg, ha Apple termékről van szó.

Leave a Comment