Ha a legjobbakat keresed

Egy vállalat életében egy-egy fejlesztés sosem könnyű dolog, én legalábbis eddig még mindig nagyon megszenvedtem minden egyes átalakítással, bármelyik cégről és bármelyik területről legyen szó is. Egy nagyobb terjedelmű átalakítás vagy fejlesztés mindig nagy előkészületet és aprólékos tervezést kíván, én legalábbis biztos vagyok ebben, és ennek mentén is szoktam mindig eljárni, ha fejlesztést vagy átalakítást tervezek. Igyekszem mindig mindenre előre gondolni, és így kiküszöbölni azokat a hibákat, amik esetleg végzetesek is lehetnek a végső cél tekintetében, ez azonban nagyon sok energiát és időt igényel.

Nemrég például azt találtam ki, hogy vállalati eszköztárat bővítek, ráadásul úgy, hogy céges flottát alakítok ki, hogy az alkalmazottaknak ne kelljen a saját telefonjukat használni, mert már fejlődéségen a cég megteheti, hogy biztosítja ezeket az eszközöket, és nem tartom fairnek, hogy a saját telefonjukat használják az ügyfélkommunikációra, még akkor sem, ha ezt általában mindig téríteni is tudjuk nekik. Ezzel kapcsolatban azonban eszembe jutott, és eszembe is kellett, hogy jusson, hogy nem elég, ha van egy céges állomány telefonokból, mert ha azok esetleg leesnek és összetörnek, vagy bármi más meghibásodás adódik, akkor bizony azt meg is kell tudni javíttatni, és ahhoz kell egy nagyon jó külső partner, vagyis egy szervíz. Keresgélni kezdtem tehát, mert tudom, hogy szervíz és szervíz között sokszor hatalmas különbségek vannak, nem csak ár, de szakértelem és szakmai tapasztalat tekintetében egyaránt.

Én azt gondolom, hogy jól választottam a https://xiaomiszervizshop.hu/ csapatával, mert hihetetlen pontosak és precízek, ismerik a xiaomi telefonok minden egyes porcikáját, nagyon gyorsan és jó áron is dolgoznak, mindemellett pedig maxiális szinten feddhetetlenek. Bármikor bármilyen eszközt bátran rájuk tudok bízni, még a saját céges telefonomat is, aminek tartalma nagyon sokszor pótolhatatlan, és olyan információkat is tartalmaz, ami nagyon nem lenne jó, ha illetéktelen kezekbe kerülne, és még soha, semmilyen probléma nem származott ebből. Csak ajánlani tudom őket.

Leave a Comment