Okos megoldások Apple mániásoknak! 2in1, 3in1 töltő állvány

Nem csodálkozunk azon, hogy az Apple felhasználók száma az évek során egyre csak növekszik, hiszen mind a funkciók, applikációk, mind az eszközök és kiegészítők terén rengeteget fejlődött a márka az utóbbi időben, középpontba helyezve a felhasználók igényeit és azokat a kiaknázatlan területeket, amerre az almás márka még nem kanyarodott el. Azon sem csodálkozunk, hogy aki egyszer is vett Apple terméket, a többi okos eszközét is az Apple termékei közül fogja választani.

Nyilván ebben a szűkebb lehetőségek is közrejátszanak, hiszen az Apple termékek csak egymással kompatibilisek, de a rajongók ezt cseppet sem sérelmezik. Tehát, ha valaki iPhone telefonnal kezdte, időközben biztosan beszerzett már magának egy apple fülhallgatót és egy AppleWatch okosórát is. Ha pedig már ennyire elkötelezettek ezek a felhasználók, a gyártó addig ügyködött, míg létre nem hozott egy 3in1, illetve 2in1 vezeték nélküli töltővel is kombinálható állványt a szeretett almás eszközöknek, ahol az iPhone, az AppleWatch és a vezeték nélküli AirPods fülhallgató is elfér.

Az állvány nem csak kifejezetten esztétikus látványt nyújt, hanem rengeteg praktikus tulajdonsággal rendelkezik, például sokkal helytakarékosabb, mintha csak valahol a polcon vagy az asztalon hagynánk minden nap a kütyüinket. A beilleszthető töltő mindig elegendő energiával látja el az eszközöket, így tényleg több legyet üthetünk egy csapásra. Ráadásul rengeteg színben és változatban kaphatók már a helyes kis állványok. Úgy tűnik, ismét kap egy pirospontot az Apple az okos és dizájnos megoldásért.

Leave a Comment