Szárnyakra kapva

Én világ életemben, már gyermekként is nagyon szerettem bármilyen művészeti ágban tevékenykedni. Szerettem rajzolni, festeni, gyurmázni, az egyik táborban például egy hét alatt mindent megtanultam tíz évesen az agyagozás művészetéről. Teljesen világos volt számomra már tíz évesen, hogy én is valami hasonló dolgot fogok csinálni, csak még fogalmam sem volt, hogy mit. Éppen ezért ilyen jellegű iskolába mentem tovább. El se kell mondjam, hogy hány ember gondolta, hogy elment az eszem. Nem fogok tudni miből megélni és társai mondatokkal kellett megküzdenem már tizennégy-tizenhat éves koromban. De még megdöbbentőbb, hogy én már akkor tudtam a megfelelő választ erre, miszerint, ha valamit különlegesen és tökéletesen csinálunk, biztosan meg fogunk tudni élni belőle. Sosem vágytam hatalmas vagyonra vagy kacsalábon forgó házra, én csak boldogan és szépen szerettem volna élni.

Ékszerkészítő szakember lettem, és teljesen egyedi, személyre szabott ékszereket készítek. Nagyon jellemző a személyre szóló jegygyűrű például, ami után majdnem mindig a karikagyűrűk is az én kezemből kerülnek ki. De ezeken felül csinálok rengeteg különleges láncot és fülbevalót is, a kedvenceim pedig a karkötők, karperecek. Elmondhatom tehát, hogy a nem fogok megélni című mondat hála a jó égnek nem valósult meg, viszont azért egy idő után már éreztem, hogy valamit újítani kellene, mert megy a dolog szépen, de valahogy még több emberhez szeretnék eljutni.

Éppen ezért úgy döntöttünk a párommal, hogy csinálunk egy webshopot. Egy olyan webshopot, ami teljesen tökéletesen és igényesen felépített, legalább annyira tökéletes és elegáns, mint az ékszereim. Ebbe bele is vágtunk és teljesen jól haladtunk, de minap döbbentünk rá, hogy amire még mindig nem találtunk embert és már nagyon szükség lenne rá, az az ékszerfotózás. Nagyon fontos eleme ugyanis a webshopnak. Az első dolog, amit az érdeklődő megnéz, az a termék fényképe, ami ha tökéletesen visszaadja az ékszer színét, fényeit és megjelenését, akkor fog tudni a vásárló jól dönteni, akkor lesz elégedett és én is csak akkor lehetek az. Hála a jó égnek ajánlásból megtaláltuk a Fotoda csapatát, akik nem csak hogy tökéletes képeket készítenek, de hatalmas élmény is a velük való közös munka. Szárnyalni kezdett a munka is, a vásárlások is és a bevétel is. Most azért már nagyon szívesen beszélgetnék azokkal, akik régen azt tanácsolták nekem, hogy menjek inkább valami irodai munkára, mert éhen fogok halni.

Leave a Comment